Hírlevél feliratkozás

 
 

Iratkozzon fel a  Magyar Természettudományi Múzeum hírlevelére

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét a feliratkozáshoz!

A hírlevél küldésével kapcsolatos adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja. 

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-85378/2015

* kötelező kitölteni
 
Adatvédelmi tájékoztató
 
A weblap üzemeltetőjeként kijelentjük, hogy az általunk megjelentetett információk és ismertetők során maradéktalanul betartjuk a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. Kijelentjük továbbá, hogy hírlevélre történő feliratkozáskor nem áll módunkban a kapcsolattartási adatok valódiságának ellenőrzése és annak megállapítása sem, hogy a megadott adatok magánszemélyre vagy vállalkozásra vonatkoznak. A velünk kapcsolatba lépő vállalkozásokat ügyfél partnerként kezeljük.
A Magyar Természettudományi Múzeum hírlevelére való feliratkozás regisztrációval történik. A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Természettudományi Múzeum Önnek saját, vagy partnerei ajánlatát megküldje. 
A regisztrációhoz a következő adatokat kérjük kötelezően megadni: 
- vezetéknév
- keresztnév
- e-mail cím
 
Az adatok megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a megadott személyes adatok kezeléséhez. 
 
Kezelt adatok köre Az adatkezelési adatok konkrét célja
Név Azonosítás, kapcsolattartás
E-mail Azonosítás, kapcsolattartás
Feliratkozás időpontja Technikai információs művelet
IP cím Technikai információs művelet

Az adatkezelés célja a személyes kapcsolattartás annak érdekében, hogy a Magyar Természettudományi Múzeum híreiről, szolgáltatásairól, kiállításairól, programjairól, érdekességeiről elektronikus hírlevelek formájában értesíteni tudjuk.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Tájékoztatjuk, hogy előzetesen és kifejezetten hozzájárulhat ahhoz, hogy a múzeum híreivel, programjaival és szolgáltatásaival kapcsolatos ajánlóival a regisztrációkor megadott e-mail címen megkeresse. Ennek következtében hozzájárulhat ahhoz, hogy a múzeum e célból a szükséges személyes adatait kezelje.
 
Tájékoztatjuk, ha hírlevelet szeretne kapni tőlünk, csak a szükséges adatok (neve és e-mail címe) megadásával iratkozhat fel. Az adatszolgáltatás elmaradása esetén nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni. 
 
Az adatkezelés időtartama: adatait annyi ideig őrizzük, amíg nem kéri azok törlését a rendszerből. Az adatai végleges törlését önnek kell kezdeményeznie.
Bármikor indoklás nélkül, írásban kérheti a feliratkozása törlését a hírlevélben megadott e-mail címen keresztül. A feliratkozás törlése egyben automatikusan az ön adatainak teljes körű törlését jelenti.
 
Bármikor jogosult továbbá adatainak végleges törlését kezdeményezni a hirlevel@nhmus.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben, vagy a Magyar Természettudományi Múzeum postai címére (1088 Budapest, Baross u.13.) küldött levelében. A múzeum köteles a kérelmező adatait a vonatkozó kérelem beérkezése vagy kézhezvétele után indokolatlan késedelem nélkül törölni. 
 
Ön bármikor jogosult adataikban változtatást és/vagy módosítást, helyesbítést kérni, adataik kezeléséről tájékoztatást kérni, adatainak felhasználását megtiltani, szintén a fenti e-mail vagy postai címre küldött levélben.
 
Az adatok megismerésére jogosultak az adatkezelő munkaköri leírás alapján erre jogosult alkalmazottai.
 
Az adatok tárolási módja: elektronikus.
 
A múzeum fenntartja a jogot, hogy a hatályos jogszabályok által engedélyezett módon a fenti feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosításról a felhasználóknak minden esetben értesítést küld. 
Az adatkezelő nyilvántartási száma: NAIH-85378/2015