Kockakiállítás

 

ÓRIÁSOK TÁMADÁSA A TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUMBAN

február 28-tól június 16-ig

A rendkívül látványos bemutató, lenyűgőző méretű és témájú modellekkel. A kiállítás egyik legnagyobb építménye a 900 000 kockából készült 7 méteres Batmobil, melyet Batman TM 1:1 méretarányban megépített alakja kísér.

A sport, a kultúra, a film és a mesevilág ismert alakjai vonulnak fel 1:1-es méretarányban. A több mint 110 bemutatott modell.

Egy 11 méter hosszú, egymillió kockából felépített Boeing 747-es repülő, melyet az Amerikai Egyesült Államok elnökének nemzetközi utazásaira fejlesztettek ki.


A Guiness rekord esélyes Ferris Wheel – A világ legnagyobb LEGO®kockákból épített óriáskereke.

Peter Sagan, szlovák profi kerékpáros és a Dakar-rali quad kategóriájának győztese, Rafal Sonik életnagyságú modellje, a Sportcsillagok utcájában.

Csillagok Háborúja (Star Wars®) zóna a sorozat leghíresebb hajóival, alakjaival, jeleneteivel, fegyvereivel és csatáival.

A szuperhősök: Spiderman, Iron Man, a 2,5 méteres Hulk életnagyságú rekonstrukciói.Budapest ismert nevezetességei: a Parlament, a Hősök Tere, a Millenniumi emlékmű és jellegzetes szobrai külön a budapesti helyszín tiszteletére készültek el. A jelenlegi helyszín, a Magyar Természettudományi Múzeum apropóján egy Triceratops koponya készült el, 1:3 méretarányban.

Rendkívüli szórakozási lehetőség nem csak gyerekeknek! A Fun Park 400 négyzetméteres játszóházában Duplo® és LEGO® elemekkel játszva engedd szabadon a fantáziádat.

Tovább a kiállítás honlapjára>>