Varázslatos Magyarország

március 8-tól április 17-ig

Újra a múzeumban a nyertes fotókból készült kiállítás. 

A Varázslatos Magyarország egy fiatal kezdeményezés a magyar természetfotózás és Nemzeti Parkjaink bemutatására, népszerűsítésére. Egy olyan nonprofit szervezet, amely lélegzetelállító látványt nyújt a „szürke hétköznapjainkban” Magyarország varázslatos természeti szépségeiről.  A rengeteg álom és befektetett munka meghozta gyümölcsét és megteremtette a VM-t, amely célja hazánk természeti sokszínűségének bemutatása. 
Immáron hét év távlatában egyre népszerűbb a pályázatunk és a profi természetfotósok mellett számos kezdő és haladó természetfotós is bizonyítani akar az egész éven át tartó „bajnokságban”. A tavalyihoz hasonlóan 48 kiemelkedő természetfotó kellett ahhoz, hogy bárkinek esélye legyen az első hely megszerzésére.  A nagy kérdés minden évben változatlan: ki lesz a VM legjobb természetfotósa? Szinte emberfeletti erőket mozgósítottak fotósaink egy-egy remek kompozícióért. 

A Varázslatos Magyarország egyik legfontosabb célja változatlanul az, hogy motiválja fotósainkat, folyamatosan mozgásban tartsa őket!  

Galéria képei: 
A denevér álma