Megtekinthető:

2023. november 4-ig

Helyszín:

Időszaki csarnok

Április 22-én szombaton ünnepélyes keretek között megnyitott a Brazília művészi szemmel című tárlat, amely Wilhelm Wöller német származású festőművész és Lucas Lenci brazil fotóművész alkotásain keresztül enged betekintést Brazília vibráló szépségébe. A kiállításban megtekinthetőek a Magyar Természettudományi Múzeum egzotikus madárpreparátumai is.
 
A Budapesti Brazil Nagykövetség és a Magyar Természettudományi Múzeum közös kiállítását Susan Kleebank, Brazília magyarországi nagykövet asszonya nyitotta meg. Köszöntő beszédet mondott Bernert Zsolt, a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatója.
 
A megnyitó eseményen jelen volt José Ramón Rivero González, a Venezuelai Köztársaság magyarországi nagykövete, Edgard Arturo Pérez Alván, a Perui Köztársaság magyarországi nagykövete és Dr. Székely Gábor, a Kulturális és Innovációs Minisztérium kormány-főtanácsosa.
 
Brazília művészi szemmel
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben