Megtekinthető:

2022. november 9-ig

Helyszín:

Kupola csarnok

A különleges hangulatú, egyedi stílusú, tematikus természetfotókat felvonultató kiállítás Zsila Sándor fotóművész képeiből tartalmaz válogatást, amelyek együttesen először kerülnek bemutatásra.
 

"Régóta vágyom egy olyan tematikus kiállításra, ami madarakról vagy fákról szól. A fák mindig is érdekeltek, állandó témáim közé tartoztak ilyen-olyan formában. Mire néhány értelmes képet összevadászik az ember évek telnek el, ezért ennek a kiállításnak a terve nem születhetett meg korábban. Kb. 15 éve, hogy madarakat is fényképezek és már van annyi jó kép, ami már felbátorított, hogy ezzel a témával is számoljak. Megcéloztam a ”Fák és madarak napja”, de az élet (leginkább a covid) közbe szólt és csak többszörös módosítás után került véglegesítésre a megnyitó időpontja. Túl régóta készülök már erre, ezért nem halasztottam el 2023-ra. Legyen most, legyen idén! A kiállítás egyik érdekessége, hogy szokatlanul nagyméretű és minőségű képek lesznek a kisebb méretű képek között. A másik pedig az, hogy sok lesz a fekete-fehér, főleg a fák esetében."

Zsila Sándor

Zsila Sándor: Fák-madarak (természetfotó kiállítás)
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben