Jégvilág megnyitó

A Magyar Természettudományi Múzeum tisztelettel meghívja Önt és családját a Jégvilág c. kiállítás és a hozzá kapcsolódó korcsolyapálya megnyitó ünnepségére!
Helyszíne: Magyar Természettudományi Múzeum, 1083 Budapest, Ludovika tér 2–6.
A megnyitó ünnepség programja:
10.30 A Diótörő a jégen c. produkció bemutatója
10.35 Varga Judit, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke, köszöntő beszéde (felkérés alatt)
10.45 Bernert Zsolt főigazgató köszöntő beszéde
10.55 A székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia szupermini csapatának bemutatója
A megnyitón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát ezen a felületen jelezze:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf5JZ0M6wEBr4.../viewform
A Magyar Természettudományi Múzeum a családok kedvenc múzeumaként téli tematikájú, nagyszabású, magyarországi múzeumban eddig példátlan attrakciót készít: 2023. november 17.–2024. február 18. között korcsolyapályával, jégkorszaki és sarkvidéki élővilágot bemutató kiállítással várja látogatóit minden nap 9.00-17.00 óra között.
A korcsolyapályához kapcsolódó, a legutolsó jégkorszak és a sarkvidék, valamint a tundra leglátványosabb, már kihalt vagy veszélyeztetett állatfajait bemutató kiállítás egyszerre kínál élményt, tudást, szórakozást a család minden tagja számára.
A Magyar Természettudományi Múzeum fontos missziója, hogy kutassa, védje a földi élet jelenkori és múltbeli sokféleségét, felhívja a figyelmet a biodiverzitást veszélyeztető problémákra, az emberi tevékenység globális klímaváltozásra gyakorolt hatására, mindezt egy élhető és fenntarthatóbb jövő megteremtése érdekében.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Esemény dátum: 
péntek, 2023, november 17 - 10:30